fbpx

 

Maandag 23 november heeft Advisol bij ons 12 stuks zonnepanelen van het type: Mono JA Solar 290 Wp Percium aangebracht op een schuin dak, met een Goodwe omvormer. De heer Koen Smit is bij ons thuis geweest en heeft een duidelijke uiteenzetting gegeven over zonnepalen. Heeft de situatie bekeken en geadviseerd wat in onze situatie het beste zou zijn.Na zijn uiteenzetting en advies hadden wij daar een goed gevoel over,ook wat we mochten verwachten van de reële opbrengst van de panelen.Vergeleken met de andere offertess,hadden we het meeste vertrouwen in Advisol. Op het einde van dit gesprek hebben we dan ook de opdracht gegeven aan Advisol. De volgende dag de definitieve opdracht binnen ,en een aantal keuze dagen voor het plaatsen van de zonnepanelen.De voor ons meest geschikte d.d. doorgeven, en op de afgesproken d.d. stond het montage team bij ons voor de montage.

De mannen stelden zich netjes voor en na uitleg gingen ze aan het werk,ieder in zijn eigen vakgebied.Het was duidelijk zichtbaar dat dit drietal uitstekend op elkaar waren ingespeeld ,want alles liep gesmeerd in elkaar over.

 

Ook de correcte houding t.o.v. ons was een punt wat ons erg goed deed. Over de vragen die er nog waren over de installatie en het inzicht brengen van de dagelijkse opbrengst van de panelen werd een uitstekende uitleg gegeven. Voor ons dan tot nu toe alleen lof over alles.

Voor de latere service weet ik nu nog niets, maar daar hebben we alle vertrouwen in en daar zal ik ook zeker nog een keer op terug komen, ook wat de opbrengst per jaar zal zijn, wat Koen ons heeft aangegeven wat we mogen verwachten.

We kunnen tot nu toe Advisol erg aanbevelen voor hen die ook zonnepanelen aan willen brengen.

Koen en je medewerkers erg bedankt voor wat je bij ons gedaan hebt.

Ger en Ton Hopman, Gennep (Noord-Limburg)

 

SCROLL TO TOP